Afvalbakken Geërfdenpark geadopteerd door KidsClub de Poort en Radio De kleine Zwerver

VELP – Vandaag werden in het Geërfdenpark in Velp-Zuid een achttal afvalbakken geadopteerd door de KidsClub van de Poort en Radio de kleine Zwerver, een prachtig gebaar en nodig om het park schoon te kunnen houden en kinderen er fijn en zonder gevaar te kunnen laten spelen.

b72lvwn91yqzorgag6rcxq6y9
Verantwoordelijke en als vertegenwoordiger van de gemeente Jurgen liet de kinderen de sleutel zoeken en de eerste afvalbak open maken, vervolgens werd ook een tweede afvalbak open gemaakt en de sleutel om de afvalbakken te kunnen ledigen officieel overhandigd. 
Begeleidsters met de KidsClub van de Poort  komen regelmatig in het park en hebben de afgelopen keren het bezoek een educatief tintje gegeven. “Als we hier gaan spelen waar gooien we dan ons afval dan in…?” Kinderen in koor: “In deze prullenbak!” “ En als bezoekers van dit park nu al hun afval in deze afvalbakken gooien, hoeven wij niet meer te spelen tussen die rommel!” Aldus één van de begeleidsters.
pw2qz9b03ptl8kla88z5j6rr5
Helaas wordt het park in de avonduren veelvuldig bezocht door hangjongeren die veel rommel achterlaten en zaken dumpen die echt niet bestemd zijn voor kinderen. Voorafgaand aan een  bezoek van de kidsclub aan het park loopt nu een begeleidster het park door om de zaken op te ruimen waarvan zij niet willen dat de kinderen ermee geconfronteerd worden.
Met dit adoptie initiatief hopen zowel de KidsClub als Radio de kleine Zwerver dat dat probleem een beetje opgelost gaat worden zodat vooral de kinderen op een veilige en leuke manier kunnen spelen en genieten van het park, de natuurspeeltuin het Geërfdenpark in Velp-zuid.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
tai1wxojzaxdfh1wleyry0v3t
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen