Plantjesmarkt in Eerbeek op zondag 11 mei

Foto: Groei en Bloei Veluwezoom

EERBEEK/DIEREN/BRUMMEN – Groei en Bloei organiseert op zondag 11 mei van 12.00 tot 16.00 uur een plantjesmarkt in de tuin van de familie Mäkel, Charlotte van Bourbonlaan 24 in Eerbeek.

In de tuin achter het huis worden allerlei niet gangbare plantjes, knollen, stekken en oranjerieplanten verkocht, er is ook een demonstratie bloemschikken door twee getalenteerde dames van Groei en Bloei. De stukken die zij maken kunt u kopen. 
Er is ook een tuinarchitect aanwezig om u van advies te dienen en in de expositieruimte zijn het sprookjesboek en wenskaarten van Bloebel en Bellis te vinden, die te koop zijn. 
Van alles te doen, te zien en te beleven dus.
Afgezien van de plantjesmarkt is de bostuin van 2500 m2 een bezoek meer dan waard, de tuin is een oase van rust met twee vijvers en een plek waar veel vogels en zoogdieren zich thuis voelen. U kunt heerlijk dwalen over de kleine paadjes en als u alle pracht op uw gemakje wilt bekijken kunt u neerstrijken op het terras, waar een kopje koffie of thee voor u klaar staat. 
Kijk op de website om een voorproefje te nemen: www.bloebelenbellis.nl, het bezoek aan de plantjesmarkt en de tuin is geheel gratis. 
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen