Oranjeconcert Muziekvereniging Wilhelmina op zaterdag 25 juni

Foto: Berry Eskes

SPANKEREN – Komend weekeinde barst het Oranjefeest weer los in Spankeren en Muziekvereniging Wilhelmina is ook van de partij.

Op vrijdagavond om 18:30 uur wordt gestart met een rondgang door Spankeren. Ook dit jaar wordt Wilhelmina ritmisch ondersteund door de slagwerkgroep van muziekcorps Voormalige Schutterij uit Doesburg.

Op zaterdagmorgen opent Muziekvereniging Wilhelmina de tweede dag van het Oranjefeest om 10 uur met een optreden. Het belooft prachtig weer te worden voor een gezellig dorpsevenement. Onder het genot van een kopje koffie en krentenbol zullen het Opleidingsorkest en het Fanfare-orkest vrolijke muziek brengen.

Het wordt een luchtig en zonnige programma met voor de gelegenheid veel populaire en bekende nummers. Naast muziek zijn er de botsauto’s draaimolen en organiseert de Oranjevereniging Spankeren haar kinderspelen.

Kortom reden om bijvoorbeeld op de fiets te stappen en naar Spankeren te komen en te genieten van de muziek in deze feestelijke omgeving .

Het Oranjefeestconcert vindt plaats op het feestterrein aan de Kerkweg te Spankeren en begint op zaterdag 25 juni om 10:00 uur.

Meer informatie vindt u op de verenigingswebsite www.wilhelmina-spankeren.nl, Facebook: Muziekvereniging-Wilhelmina-Spankeren of via het secretariaat [email protected]

(Foto’s: Berry Eskes)

Oranjeconcert 2016

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen