Posbank 6×6 – Kids nu al actief op de Posbank!

RHEDEN -Gisteren werd met groot plezier het parcours van de kidsloop van de Posbank 6×6 verkend. Samen met de stichting Posbank 6×6 organiseerde Plan-Fit een gratis clinic voor kinderen. De kinderen maakten kennis met de steile paadjes en trappen op de Posbank. 

Ruim 20 kinderen begonnen op de parkeerplaats van het bezoekerscentrum met een wandeling richting de klim naar de Posbank. Dat was de warming-up maar vanaf het begin van de klim werd er serieus getraind op de trappen en de steile paadjes. Tussendoor kon iedereen even rustig op adem komen met een echte mindfulness-oefening midden op de hei.
Bovenop de Posbank aangekomen kregen de kinderen uitleg over de ronde en hoe ze zich het best voor kunnen bereiden. Niet te veel eten en drinken vlak van te voren, rustig beginnen en goed kijken waar je loopt. Belangrijke tips want ook het parcours van de kidsloop is best pittig. 
Met die informatie gingen de kinderen het parcours op en werd er hard getraind. De eerste ronde nog een beetje voorzichtig maar daarna steeds enthousiaster. De jonge sporters kregen veel bekijks van de aanwezige bezoekers.
Marjolein Postma van Plan-Fit vond het een geslaagde middag: “Volgend jaar doe ik dit weer. Zoveel plezier, energie en enthousiasme is inspirerend om te zien”.
Op zaterdag 10 mei is de Posbank voor de 4de maal het toneel van de Posbank 6×6.
De Posbank 6 x 6 biedt iedereen een uitdaging: op de fiets 6-36 keer de Posbank op, 6 of 12 kilometer hardlopen over uitdagende paden door bos en heide of meedoen aan de kidsrun. Informatie en aanmelden: www.posbank6x6.nl
Niet meedoen kom dan bovenop de Posbank genieten van het prachtige uitzicht, de sporters en een kop koffie!
l6ggnsa7qwo4nru18n6f06472
n8y2sz5a2gdmy93u1bcpumcs7
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen