Musical Smack in kerk op Steeg

Foto: Smack

DE STEEG – Nog een paar repetities. En dan staat de musicalproductie ‘Smack!’ in Kerk op Steeg en laten 23 talenten uit de regio Rheden zien uit welk hout zij gesneden zijn. De eerste talentenproductie van Rhedelijk Cultureel is op 9 en 10 juli te zien

‘Smack!’ is een muziektheatervoorstelling waarin dans, zang en acteren samenkomen. Het verhaal gaat over een aan drugs verslaafde tiener die als een speelbal door allerlei absurde scenes wordt gesleurd. De musical is humoristisch, ontroerend en snel.

De voorstelling wordt gemaakt met een team van professionals in regie, choreografie en muziek. Een professionele band, onder leiding van Hans Grotenbreg, zal de spelers live begeleiden tijdens de voorstellingen die op 9 en 10 juli drie keer zullen worden uitgevoerd.

Na workshops, masterclasses en een spannende auditieronde kwamen 23 talenten in aanmerking om mee te doen met de voorstelling. Er staan nog een paar repetities op het programma en dan is de 50 minuten durende musical af.

“Af is het nooit helemaal”, zegt Marije Heemskerk (componist en repetitor). “Maar op 9 en 10 juli staat er zeker een topproductie die voor iedereen verrassend is en ontroerd. Iedereen heeft er erg veel zin in. Niet alleen de spelersgroep, maar ook onze technici, onze band en het artistieke team.

Het wordt een feest om het eerste seizoen van Rhedelijk Cultureel met deze voorstelling af te sluiten.”

Mede dankzij bijdrages van onder andere Cultuurbedrijf RiQQ, het Prins Bernhard Cultuurfonds en het VSB-fonds is dit project mogelijk gemaakt.

Kaarten (€ 15,00) kunnen via de website worden gereserveerd: www.rhedelijkcultureel.nl/smack.

De voorstelling speelt op zaterdag 9 juli (20.00 uur) en op zondag 10 juli (16.00 uur en 20.00 uur).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen