Boeken- en Kunstmarkt bij Middachten in De Steeg

Foto: rheden.nieuws.nl

DE STEEG – Stein Boeken uit Doesburg organiseert door heel Nederland bijzondere Boeken – en Kunstmarkten. op prachtige locaties. Om die reden organiseert Henk Steinvoort op zondag 17 juli van 10.00 tot 17.00 uur, een Boeken- en Kunstmarkt in het sfeervolle parkgedeelte van Kasteel Middachten in De Steeg

Tussen 10.00 uur en 17.00 uur is de markt geopend en zullen ongeveer 50 standhouders hun waar aanprijzen. Zij verkopen hoogwaardige tweedehands boeken en antiquariaat.

Ook zijn er mooie stands met presentatie en verkoop van verschillende kunstvormen. De stands zijn gesitueerd langs de lanen buiten de tuin De markt is voor iedereen gratis toegankelijk.

NEVENACTIVITEITEN ZONDAG 17 JULI: Kasteel open
Het kasteel in ingericht als woonhuis met originele en authentieke inboedel, wat in Nederland zeer uniek is. Op zondagmiddag 17 juli om 13.30 en 15 uur kunt u het kasteel met een rondleiding bezoeken en al deze pracht bewonderen. De prachtige tuin van het Kasteel is geopend tot 16.30,om 13.30 is er een speciale rondleiding door de tuin.

Zomerconcert in het Openluchttheater van de tuin van Middachten: Izaline Calister & het Dudok ensemble.
De kruisbestuiving tussen Latijns-Amerikaanse en Europese klassieke muziek vormt al zo’n twee eeuwen een belangrijke voedingsbodem voor beide stijlen.

Toch blijven artiesten uit beide genres doorgaans veilig in hun eigen vakgebied. In dit programma bundelen Izaline Calister en haar vaste pianist Marc Bischoff hun krachten met het Dudok Kwartet. In een swingend, zangerig en kleurrijk programma ontstaat zo een prachtige synthese van verschillende muzikale werelden.

Dudok Kwartet: Judith van Driel-viool, Marleen Wester-viool, Lotte de Vries- viola, David Faber- cello Izaline Calister: zang Marc Bischoff: piano. U kunt voor het concert kaarten kopen via www.riqq-rheden.nl/tickets.of aan de kassa. Aanvang concert 10.30 uur

ENTREEPRIJS: Boeken – en Kunstmarkt gratis; tuin € 6,00; kasteel en tuin € 9,00. Concert incl tuin € 12,50 Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding gratis entree. Rondleidingen: geen extra toeslag.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen