PAS OP! Gevaar voor spiritusspuiters en barbecuebarbaren

Foto: Youtube

REGIO – Er wordt mooi weer verwacht, dus gaan er weer veel BBQ-’s aangestoken worden… Er komen jaarlijks vele tientallen mensen op de spoedeisende hulp van diverse ziekenhuizen terecht.

Heb jij ook een leuke buurman, oom of vader die tijdens het barbecueën even een flinke plens spiritus of wasbenzine op de barbecue gooit? En heb je altijd zo’n onderbuikgevoel dat het niet veilig is?

Dan ben jij onze redding!
Want met het mooie zomerweer dat er dit weekend aankomt, kunnen wij er bijna een wedje om leggen dat er brandwondenslachtoffers gaan vallen ten gevolge van brandbare vloeistoffen. Ernstig toch? Dat willen we helemaal niet!

Alleen met jouw hulp kunnen we dat voorkomen! Koop aanmaakblokjes!
Hoe? Koop aanmaakblokjes en tover die uit je tas zodra iemand wasbenzine, spiritus of ander brandbaar spul op de bbq wil gooien.

Kim, Anna, Chris, Roza of Jeroen gingen hen voor!
Vertel het verhaal van Kim, Anna, Chris, Roza of Jeroen en dat je niet wilt dat iemand dit overkomt. Wil diegene toch écht dat brandbare spul gebruiken? Verwijs dan naar onze tips hoe je hier veilig mee omgaat. We hebben alles HIER voor je verzameld.

Dankjewel! Ook namens Kim, Anna, Chris, Roza en Jeroen, die allemaal hun verhaal delen om meer slachtoffers te voorkomen.

Kijk voor meer informatie over de Brandwondenstichting op:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen