Er zijn nog plekken vrij bij de schilderclub in Dieren

Foto: schilderclub inloophuis

DIEREN – Al lange tijd is er bij het Inloophuis de mogelijkheid om deel te nemen aan schilderactiviteiten. Zowel één keer per maand in de avond als eens per maand in de ochtend.”De lessen zijn bedoeld voor mensen met een Gelrepas of voor degenen die op een andere manier weinig kunnen besteden.”

Sinds de verhuizing van het inloophuis van de Spoorstraat naar de Oase is de ochtend schilderclub verplaatst naar de middag.

Elke 1e woensdag van de maand van 13.00 tot 15.00 uur kunnen mensen hun schilder talenten uitproberen. De groep bestaat uit maximaal 8 personen zodat er voor iedereen aandacht is. Materiaal voor beginners is aanwezig. U mag natuurlijk ook uw eigen spullen meenemen. Deelname is gratis.

De eerstvolgende bijeenkomst is woensdag 2 augustus. U kunt zich aanmelden via facebook.com/InloophuisDieren. Twijfelt u, loop dan eens binnen om een kijkje te nemen. Het is niet voor niets een Inloophuis. De avondclub is overigens elke derde woensdag van de maand van 19.00 tot 21.00 uur. Het Inloophuis vindt u op de 1e etage van de Oase.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen