Reünie op de Roncallischool in Velp

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Dit jaar bestaat de Roncallischool in Velp 50 jaar. Om dat te vieren met zo veel mogelijk mensen houden zij op zaterdag 15 oktober 2016 een reünie!

Hoe het begon
In 1966 werd de Roncallischool opgestart. In een noodonderkomen aan de Kerkallee werden de eerste lessen gegeven. Na een korte aanloopperiode werd de definitieve en huidige vestiging aan de Korte Wal betrokken.

Met het betrekken van de nieuwe vestiging ontstond ook kleuterschool de Wigwam.
Enige jaren laten besloten de Roncallischool en de Wigwam te gaan werken volgens de Jenaplanprincipes.

Met de invoering van de wet op het basisonderwijs (1985) werden de Wigwam en de Roncallischool één school en gingen zij verder onder de naam Roncallischool, school voor Jenaplanonderwijs!

Reünie
En dan zijn ze nu vijftig jaar later. Vele kinderen hebben de Wigwam en de Roncallischool verlaten en zijn de wijde wereld ingestapt. Een goed moment om een ieder weer eens terug te zien.

Daarom wordt er op zaterdag 15 oktober van 13.00 uur t/m 17.00 uur een reünie gehouden in de school. Voor deze reünie zijn alle oud Roncalli-kinderen, -ouders, -teamleden, -studenten en -betrokkenen van harte uitgenodigd. Deze middag zal in het teken staan van elkaar ontmoeten en verhalen uitwisselen. Uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!

Aanmelden
Aanmelden voor de reünie is noodzakelijk. Aanmelden kan via www.roncallischool.nl of via de directe link:
Kosten voor deze reünie zijn €10,- per persoon. Voor dit tientje krijg je een leuke middag, vele ontmoetingen, een hapje en drankje en een mooi herinneringsboek.

De Roncallischool hoopt iedereen weer terug te zien.

Roncallischool

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen