Inloopspreekuren SP Rheden

Foto: SP Rheden

De SP afdeling Rheden kent al sinds jaren een hulpdienst, waar inwoners van de gemeente terecht kunnen bij vragen en problemen met instanties, zoals gemeente, verhuurder, werkgever of uitkeringsinstantie. Veel inwoners wisten de Hulpdienst al te vinden en meldden zich met vragen over bijvoorbeeld schulddienstverlening, re-integratietrajecten en diverse gemeentelijke sociale regelingen.

De SP Rheden heeft sinds enige tijd ook inloopspreekuren. Elke 2e woensdag van de maand is er een inloopspreekuur in Dieren en elke laatste zaterdag van de maand is er een spreekuur in Velp.

Dieren
De komende tijd zijn de spreekuren op woensdag 14 september en woensdag 12 oktober in De Oase in Dieren (Ericaplein 1) van 13:00 uur tot 14:30 uur.

Velp
Voor Velp vinden de spreekuren plaats op zaterdag 24 september en zaterdag 29 oktober in De Poort in Velp van 13:30 uur tot 15:00 uur.

Een groep actieve (raads)leden van de SP zal de spreekuren bemensen. Zij zullen helaas niet altijd alle problemen kunnen oplossen, maar kunnen wel een luisterend oor bieden, ondersteunen en begeleiden en doorverwijzen naar mensen die u verder kunnen helpen. Waar nodig zullen wij zaken in de gemeenteraad aan de orde brengen.

De Hulpdienst staat klaar voor iedereen, leden en niet-leden van de SP. Uiteraard worden alle zaken vertrouwelijk behandeld en kunt u er van op aan dat uw privacy gewaarborgd blijft.

SP Rheden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen