Belangrijke veiligheidswaarschuwing speelgoed tankwagen Blokker

Foto:

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en Blokker waarschuwen mensen die in het bezit zijn van een speelgoed tankwagen met artikelnummer 1534299 en EAN nummer 4006942716609. De tankwagen is verkocht in Blokker filialen vanaf april 2009.

Bij deze tankwagen bestaat de mogelijkheid dat kleine onderdelen kunnen losraken. Kleine kinderen kunnen deze onderdelen in de mond nemen: hierdoor ontstaat het risico voor verstikken of inslikken.
Houd het product dan ook uit handen van kinderen jonger dan 3 jaar.
Wij verzoeken u het artikel te retourneren bij het dichtstbijzijnde Blokker filiaal. Hier wordt het aankoopbedrag aan u terugbetaald. De tankwagen is verkocht in Blokker filialen vanaf april 2009.
Blokker hecht sterk aan de kwaliteit en de veiligheid van haar producten. Wij bieden u daarom onze welgemeende excuses aan voor het ongemak en danken u voor uw medewerking.
Voor verdere vragen kunt u terecht bij [email protected] of in een Blokker filiaal.
speelgoed-tankauto-blokker
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen