Column: Hiep hiep hoera!

Foto:

Vandaag is het maar liefst vijf jaar geleden dat de site van rheden.nieuws.nl online is gegaan. Wij vieren vandaag ons eerste lustrum. Hieperdepiep hoera!

Een goed moment om rheden.nieuws.nl zelf eens in het nieuws te brengen. En dat is eerlijk gezegd niet voor het eerst, want op 12 september verscheen er al een artikel over ons. Redactrice Irma Beckers werd door de landelijke website nieuws.nl in het zonnetje gezet. In dit artikel krijg je al een goede indruk van de mensen achter rheden.nieuws.nl. Ik hoop, met deze column, daar nog iets aan toe te kunnen voegen.

Irma & Wim

Irma Beckers vertelde dat zij vijf jaar geleden dachten dat de website snel bekend zou worden binnen de gemeente Rheden. Dat bleek behoorlijk tegen te vallen. Ze hebben heel hard moeten werken om rheden.nieuws.nl naar een hoger niveau te tillen. Met een gemiddelde van ruim 200.000 pageviews per maand kunnen wij inmiddels wel stellen dat het harde werk van hen beloond is.

Drie jaar geleden heb ik mij aan het team mogen toevoegen. Op dit moment bestaat het vaste team uit zes mensen. Wij hebben elkaar in de loop van de jaren goed leren kennen. Het klikt ontzettend goed, zowel zakelijk als privé. Vergaderingen duren bij ons doorgaans vrij lang. Niet zo zeer omdat wij zoveel agendapunten hebben, maar vooral omdat er ook zoveel persoonlijke interesse is. Dat vind ik erg mooi en dat is zeker niet vanzelfsprekend.

Ik denk dat je ons team ook erg divers kan noemen. Alleen al als je kijkt naar de leeftijden. We hebben een collega in iedere leeftijdscategorie (van 20 tot en met 60 jaar). Ik ben de jongste (ja sorry, dit moest even). Ik denk dat deze diversiteit een bepaalde kracht heeft binnen ons team. Zo hebben de jongeren vaak meer kennis van social media en de ouderen een groter netwerk. Wij leren veel van elkaar en weten onze talenten nu te bundelen.

Wij zijn echter nog lang niet uitgeleerd en wij hebben de ambitie om nog bekender en groter te worden. Of dat gaat lukken? Dat moeten wij zien in de toekomst, maar aan de inzet van mij en mijn collega’s zal het in ieder geval niet liggen.

Hierbij wil ik het hele team feliciteren, maar in het bijzonder Wim van Til en Irma Beckers. Want zonder een goede redactie is er geen rheden.nieuws.nl. Wim en Irma, van harte gefeliciteerd.
Proost!

Lous

 

 

Dossier: Lous
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen