Droomvrouwen bij elkaar brengen, informeren en activeren

Foto: Droomvrouwen

VELP – In samenwerking met Nicole Janssen en welzijnsinstelling Radar Uitvoering Oost worden er themabijeenkomsten voor vrouwen in de leeftijdscategorie van 17 jaar tot en met 40 jaar in Velp georganiseerd.

Bij elkaar brengen, informeren en activeren

De organisatie wil graag door middel van deze themabijeenkomsten vrouwen bij elkaar brengen, informeren en activeren. Het doel van deze groep is om de vrouwen samen en individueel sterker te maken en hulp te leren vragen. Hen leren omgaan met financiën en te kijken waar gelijkgestemden kracht uithalen.

Thema’s

Het programma bevat de volgende thema’s: assertiviteitstraining, ontspanning, waar hebben ze financieel recht op, inzicht geven in wat zij kunnen / waar hun talenten liggen, CV en werk, opvoedkundige vragen, budgettering en veiligheid.

Second House in Buurthuis De Poort

De themabijeenkomsten vinden op maandagochtend plaats van 10.00 uur tot 11.30 uur. Wij starten 3 oktober. De bijeenkomsten vinden plaats in de ruimte van het Second House in Buurthuis De Poort te Velp. Deelname kost €0,50 cent.

Aanmelden, Vol = Vol

Als het u leuk lijkt om mee te doen, aarzel dan niet met opgeven want vol is vol. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. U kunt zich tot uiterlijk 1 oktober 2016 opgeven bij Milou van Elk. Bij voorkeur per e-mail [email protected]. U kunt ook telefonisch of via WhatsApp contact opnemen via 06 21224071.

Droomvrouwen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen