Sociaal Café en markt geslaagd

Foto: Peter de Waard, rheden.nieuws.nl

DIEREN – Donderdagmiddag 6 oktober was er in het plaatselijke zalencentrum het Sociaal Café, een markt waar men informatie kan krijgen bij allerlei organisaties.

Jaarlijks wordt er een Sociaal Café georganiseerd, in het gemeentehuis in De Steeg. Dit jaar was er voor het zalencentrum in Dieren gekozen, en had als thema: 24uurs bekommering in de mantelzorg en respijtzorg, en er was voor het eerst een markt bij.

De middag begon in de theaterzaal, alwaar wethouder Tjebbe Vughts de opening verzorgde. Aansluitend was er een sketch door Theater De Gemeentereiniging, en kon men een workshop bijwonen.

Men kon daarna de grote zaal op de begane grond de markt bezoeken. Deze was bedoeld als om informatie te vergaren en om te netwerken, en dat onder het genot van een hapje en een drankje. De markt werd ook bezocht door de typetjes van het theater en die spraken de bezoekers aan.

Er was een goede opkomst van bezoekers van de 30 deelnemende organisaties, het geheel, het café en de markt, mogen als zeer geslaagd beschouwd worden.

2016-10-06-dieren-theothorne-sociaal-cafe-001

2016-10-06-dieren-theothorne-sociaal-cafe-002

Processed with Snapseed.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen