Smulhoek Oase bestaat 1 jaar!

Foto: Smulhoek Oase

DIEREN – In oktober 2015 is De Oase gestart met de maaltijd bijeenkomsten onder leiding van Mignon de Kruyf. Na de verbouwing van De Oase door de gemeente Rheden en een flinke subsidie van het Oranjefonds, had De Oase opeens een professionele keuken.

Mignon nam direct het initiatief en vanaf de eerste week in oktober werden op elke vrijdagavond 3-gangen maaltijden verzorgd voor een bescheiden prijs. Door de enorme belangstelling zijn sinds 1 januari 2016 ook maaltijd bijeenkomsten op dinsdagavond.

Het Smulhoek team bestaat inmiddels uit Mignon, Marcel, Corry, Bettie, Alie, Margot, Bianca en Tonny. Naast de wekelijkse maaltijd bijeenkomsten zijn er ook nog aparte bijeenkomsten georganiseerd tijdens de feestdagen en in de vakantieperiode.

Deze zijn altijd bedoeld voor vaak alleenstaande mensen om de eenzaamheid op een leuke en smakelijke manier te doorbreken.

Inmiddels ontstaan er door de maaltijd bijeenkomsten ook nieuwe onderlinge contacten. In het afgelopen jaar zijn op deze manier een paar duizend maaltijden verzorgd en blijven de gasten enthousiast komen. Ook voor de naderende feestdagen wordt alweer over het menu nagedacht.

Het Smulhoek team gaat enthousiast het volgende jaar in, gestimuleerd door de positieve reacties van de gasten!

Smulhoek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen