Inloophuis Dieren ontvangt schenking van 2000 euro

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Het Inloophuis is dit jaar een naaiclub gestart nadat er een basis naaicursus aangeboden werd. Dit bleek een succes, een deel van de cursisten is gebleven en komt nu wekelijks bijeen.

Zowel om de vaardigheden verder te ontwikkelen als voor het persoonlijke contact. Bij de cursus werd gebruik gemaakt van door de Oase beschikbaar gestelde naaimachines.

Met de schenking van het Oranje Fonds kan het inloophuis nu zelf naaimachines, materialen en stoffen aanschaffen.

De naaiclub is er op twee momenten in de week. Op maandagavond vanaf 19.00 uur en op dinsdagmiddag vanaf 13.00 uur. Er is op dit moment weer plaats voor nieuwe deelnemers.

U kunt gewoon aansluiten, ook als beginner. De docenten passen zich aan en ook van andere deelnemers kunt u leren. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Het Inloophuis richt zich met haar aanbod op mensen die behoefte hebben aan ontmoeting en contact of waar de financiële middelen ontbreken om elders een cursus te volgen. Hierbij sluit het Inloophuis aan op de doelstellingen van het Oranje Fonds.

Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander.

Het Inloophuis is gehuisvest op de 1e etage van de Oase, er is een lift aanwezig.

schenking

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen