Schoolslaapfeest op de Roncallischool ter ere van 50-jarig bestaan

VELP – Een speciale dag was het op donderdag 20 oktober tijdens de feestweek van het 50-jarig bestaan van de Roncallischool in Velp, alle leerlingen die wilden konden op school blijven slapen.

Wethouder Constans Pos van de gemeente Rheden kwam ook nog eens langs met een verrassing.

Mad Science

De dag begon om 8.30 uur met een openingsshow in het amfitheater door Mad Science – experimenten met de gekke professoren van Mad Science. Maar ook een eigen programma in de stamgroep rondom ontdekkend leren stond op het programma.

Roncalli-lied

Om 12.00 uur waren alle leerlingen al vrij, ze konden om 18.30 uur terugkomen om mee te doen aan het schoolslaapfeest dat werd gestart met een drankje voor alle leerlingen gevolg door het Roncalli-lied.

Verrassing!

Wethouder Constans Pos feliciteerde de Roncallischool met hun 50 jarig bestaan, en overhandigde schooljuf Bianca een enveloppe met een flink geldbedrag voor de onkosten van het feest. Hierna gingen de kinderen naar hun eigen klas waar van allerlei activiteiten plaats vonden, ook kon men zich uitleven op diverse springkussens die buiten waren opgesteld.

Goede nachtrust

Rond 20.00 uur werd de feestavond afgesloten en gingen de kinderen die niet wilde blijven slapen huiswaarts. De kinderen die wel wilden blijven slapen gingen hun slaapplaatsen klaar maken om hopelijk van een goede nachtrust te gaan genieten.

Kijk voor meer info op: www.roncallischool.nl

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen