Gert Jansen, predikant uit Ellecom op de fiets in de Giro di KiKa

ELLECOM –  Vanaf 29 juni t/m 4 juli fietst predikant Gert Jansen de uitdagende Giro di KiKa, een fietsevenement van 6 dagen waarin maar liefst een kleine 1000 kilometer gefietst wordt voor het goede doel, namelijk voor KiKa. Al het bij elkaar gereden geld gaat naar onderzoek ter voorkoming en genezing van kinderkanker.

Gert Jansen:
“Zes dagen fietsen met ambitie voor KiKa, door Noord-Italië over bekende passen als de Stelvio, de Gavia en een deel van de Sella Ronde (Dolomieten). In totaal 995 kilometers met 16.650 hoogtemeters. Een geweldige uitdaging die ik graag aan ga om mijn bijdrage te leveren in de strijd tegen kinderkanker. Zoals velen heb ook ik kanker van dichtbij meegemaakt. Voor mij een sterke motivatie om mij in te zetten in de strijd tegen kanker, en de komende maanden hard te trainen zodat ik de Giro di KiKa kan rijden en geld kan ophalen voor kankeronderzoek.” 
u0sjuiwtlplap7a415008d12g
Gert is inmiddels 11 jaar actief als predikant in Ellecom en De Steeg en ruim één jaar ook in Lathum en Giesbeek. “Als predikant zit ik normaliter aan de zorgende kant, probeer ik een luisterend oor te bieden en steun te geven aan mensen die ziek zijn, aan de “Care-zijde” dus en niet aan de “Cure-zijde” zoals artsen en geneeskundig onderzoekers die gericht zijn op genezing. Ik vind het prachtig om op deze manier ook een steentje bij te dragen aan deze zijde, dus ten behoeve van onderzoek zodat meer kinderen kunnen genezen van kanker .”
De ambitie van Gert is om minimaal €2500,– aan sponsorgeld binnen te halen, die grens is nodig om een startbewijs te krijgen, hier is inmiddels aan voldaan, maar er kan nog veel meer bij! Daarbij heeft Gert hulp van anderen hard nodig! “Samen kunnen we een verschil maken voor KiKa! Steun mij en daarmee KiKa via www.girodikika.nl/gert-jansen.”
Kijk voor meer informatie op

en wil jij meer weten over de Giro di KiKa of KiKa zelf, ga dan naar www.girodikika.nl

u7teq0t06i0aukbp87kmgw87k
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen