Vogelcursus voor beginnende vogelaars

Foto: Vogelwerkgroep Arnhem e.o.

Weet je het verschil tussen een meeuw en een mees, maar niet welke meeuw of mees het is, waarom die meeuw op dat moment op die plek zit, met dat verenkleed en dat geluid?

Kortom heb je belangstelling voor vogels maar weet je er nog niet zoveel van en wil je meer weten? Dan is de vogelcursus voor beginners van de Vogelwerkgroep Arnhem e.o. iets voor jou!

Vind je het leuk om samen met andere beginners, onder leiding van ervaren vogelaars, meer te leren en het veld in te gaan? En wil je hierin tijd en energie steken, meld je dan aan.

De cursus loopt van januari t/m december 2017. Opgave kan t/m 10 december 2016 via de website www.vogelwerkgroeparnhem.nl.

Opzet cursus

Gemiddeld is er 1 bijeenkomst (lezing/film/oefening/quiz) op een doordeweekse avond en 1 excursie van een dagdeel per maand. Daarnaast voorzien we je door het jaar heen van kennis en opdrachten.

Kosten

De prijs van de cursus is €50,00 (excl. excursiekosten). Om deel te kunnen nemen moet je lid zijn van de Vogelwerkgroep Arnhem e.o. (kosten 15,00 of 17,50 per jaar).

Vol = vol!

Schrijf je snel in want er zijn maximaal 12 plaatsen beschikbaar. En er zijn al een paar aanmeldingen. We rekenen op betrokken en actieve deelnemers!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen