Grote drukte derde Feel Good Fair

LAAG-SOEREN – Op zondag 23 oktober 2016 vond onder grote belangstelling voor de derde keer de Feel Good Fair plaats in de zalen van en om het Café-Restaurant De Harmonie in Laag-Soeren.

Fashion, food & lifestyle

Zo’n 25 standhouders hadden hun waren uitgestald op dit unieke evenement van fashion, food & lifestyle in de grote zaal, buiten stonden verschillende fashion trucks met kleding, bloemen, kaas en kon men verschillenden wijnen proeven alvorens men deze kocht. En waren er heerlijke traditionele pizza’s uit een houtgestookte oven te verkrijgen.

Connect Voices & Modeshows

Om 14.30 uur kon men genieten van het optreden van het wereldmuziekkoor Connect Voices in het kerkje van Laag-Soeren, het enthousiaste koor met 22 leden zong liederen in diverse talen. De belangstelling was zo groot dat velen buiten de kerk naar de muziek moest luisteren. Ook de modeshow om 15.45 en 16.15 uur had grote belangstelling, in de kerk was maar plaats voor zo’n 85 belangstellenden maar gelukkig konden de mannequins ook buiten een rondje lopen voor de aanwezigen.

Metamorfose

In de aanloop naar de fair zijn er via Facebook 3 metamorfoses verloot. Andere kleding, een nieuw kapsel en frisse make-up voor de vrouw die toe was aan een nieuwe look. In totaal werkten 7 regionale ondernemers mee aan deze win-actie. Het resultaat van de metamorfoses werd geshowd tijdens deze modeshow. Als dank mochten de drie vrouwen hun kleding en schoenen houden.

Dik tevreden!

De Feel Good Fair was gratis te bezoeken van 11.00 tot 16.00 uur. De organisatie bestaande uit Astrid, Janine en Ellen was dik tevreden met het grote aantal bezoekers. De fair was eigenlijk alleen gericht op vrouwen, de meeste heren vonden dit niet erg, zij vermaakten zich onder tussen best in het café met een pilsje en een praatje met bekenden.

Voor meer informatie kijk op: http://www.feelgoodfair.info en https://www.facebook.com/feelgoodfair.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen