Doe mee tijdens de Natuurwerkdag op 5 november

Foto: http://www.wbvg.nl/

Op zaterdag 5 november organiseert Landschappen NL voor de 16e keer de Natuurwerkdag. Op bijna 500 locaties door heel Nederland krijgt het landschap een opknapbeurt. Stichting Landschapsbeheer Gelderland coƶrdineert de Natuurwerkdag in Gelderland voor meer dan 60 locaties!

Beekhuizen, voormalig openlucht zwembad in Velp

Beekhuizen, voormalig openlucht zwembad in Velp doet mee aan de Natuurwerkdag. Alle hulp is welkom! Je kunt meewerken van 10:00 tot 14:00 uur. Ervaring is niet nodig, wel zin om de handen uit de mouwen te steken. Meld je aan op https://www.natuurwerkdag.nl/locatie/beekhuizen-voormalig-openlucht-zwembad.

Bijzondere biotoop

Het terrein is een voormalig openlucht zwembad, omgevormd naar een stukje nieuwe natuur. Het terrein is een bijzonder biotoop, die optimaal is ingericht voor ringslangen. De oude zwembaden hebben natuurvriendelijke oevers gekregen.

Het terrein heeft een vrij open karakter, zodat er voldoende zonplekken voor ringslangen en andere reptielen en amfibieƫn zijn. Deelnemers aan de Natuurwerkdag gaan snoeien, slepen en zagen om het terrein open te houden. Koffie en thee is aanwezig.

De organisatie is in handen van Stichting Broedplaats Beekhuizen.

De Natuurwerkdag is ook te volgen op Facebook en Twitter #natuurwerkdag

 

Natuurwerkdag 2015

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen