Training effectief communiceren in vergaderingen

RHEDEN – Radar Uitvoering organiseert in samenwerking met het Loket Vrijwilligerswerk een tweetal interactieve trainingen: “Effectief communiceren in vergaderingen” op 7 en 21 november.

Het Loket Vrijwilligerswerk

In club- of groepsverband activiteiten ondernemen is leuk en geeft veel actie en levert hopelijk ook veel positieve energie op. Maar wat als het minder prettig verloopt, als er ergernissen ontstaan en miscommunicatie met als resultaat dat de vergadering meer energie vergt dan het oplevert. Het Loket Vrijwilligerswerk biedt een korte training met als thema ‘effectief communiceren in vergaderingen’.

Deze interactieve training vindt plaats op 7 en 21 november en is bedoeld voor besturen en commissieleden van vrijwilligersorganisaties en/of bewonersinitiatieven die graag in goede sfeer en harmonie samen actief zijn.

Communicatie

Veel valt of staat met samen afspreken, helder communiceren en het hebben van respect voor elkaar. Wanneer de sfeer goed is, is het fijn vergaderen en prettig om met elkaar bezig te zijn. Workshopleider Brigitte Bloemenkamp biedt gedurende de twee avonden handvatten om effectief te vergaderen met als rode draad ‘communicatie’.

De volgende items komen aan bod: vergadertechniek, feedback, ik-boodschap, groepsrol, groepsvorming, non-verbaal gedrag en communicatie via media. Daarbij is veel ruimte voor interactie, oefenen en reflectie.

De avonden zijn van 19.30 tot 22.00 uur en vinden plaats in Dorpshuis Willem de Zwijger, mr B. v. Leeuwenplein te Rheden.

Voor aanmelden of meer informatie:

Maud van Braam, tel.: 06 115 946 70 mail: [email protected] Aanmelden kan ook via www.vrijwilligerswerkgelderland.nl/rheden

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen