Leerlingen Dalton Pr. Bernhardschool ontbijten met burgemeester

Foto: rheden.nieuws.nl Theo Jansen

DE STEEG – Op donderdag 10 november om 9.00 uur ontbijten acht leerlingen van de leerlingenraad van de PC Dalton Prins Bernhardschool uit Velp samen met burgemeester Petra van Wingerden-Boers in het gemeentehuis in De Steeg.

Met dit ontbijt onderstreept burgemeester Van Wingerden-Boers het belang van ontbijten. Een gezond ontbijt is de beste start van de dag. Het levert de energie die het lichaam nodig heeft om op gang te komen.

Aan de ontbijttafel maken de kinderen en de burgemeester kennis met elkaar en gaan ze gezellig in gesprek.

Jantje Beton

Burgemeester Van Wingerden-Boers betaalt symbolisch voor het ontbijt dat de kinderen meebrengen met een gift aan Jantje Beton. Jantje Beton is dit jaar het goede doel van Het Nationaal Schoolontbijt. Jantje Beton komt op voor het recht van alle kinderen in Nederland om dagelijks vrij en avontuurlijk buitenspelen en bewegen mogelijk te maken.

Burgemeestersontbijt

Deze week, tijdens de 14e editie van het grootste educatieve ontbijtevenement in Nederland, gaan ruim 520.000 kinderen op 2.720 basisscholen samen ontbijten. Schoolklassen in het hele land brengen in de week van 7 tot en met 11 november ook hun burgemeester een ontbijtje. Dat zijn meer scholen en gemeenten dan ooit.

Kijk voor meer informatie op http://www.schoolontbijt.nl/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen