Sjors Sportief & Sjors Creatief in gemeente Rheden!

Foto: Sjors Sportief & Sjors Creatief

GEMEENTE RHEDEN – Vanaf januari 2017 bieden Sportbedrijf Rheden en Cultuurbedrijf RIQQ van de gemeente Rheden alle basisschoolleerlingen de kans om op laagdrempelige wijze kennis te maken met sportverenigingen en culturele instellingen binnen de gemeente.

Sport- & cultuurstimuleringsproject

Het leuke sport- & cultuurstimuleringsproject, genaamd Sjors Sportief & Sjors Creatief, geeft alle kinderen de kans om zich te oriënteren op diverse takken van sport en cultuur zonder direct lid te hoeven worden. Alle verenigingen/aanbieders krijgen de mogelijkheid om hun naschoolse activiteit te promoten in het kleurrijke Sjorsboekje, waarop kinderen zich digitaal kunnen inschrijven.

Sjors Sportief & Sjors Creatief

Sjors Sportief & Sjors Creatief is inmiddels in ruim 50 gemeenten een bewezen formule, die bestaat uit een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem voor kinderen en verenigingen/aanbieders, waardoor inschrijven een plezier wordt en administratieve rompslomp tot het verleden behoort. Om nog beter in te spelen op de beleving van het kind, is er een herkenbare mascotte gekoppeld aan de kennismakingsactiviteiten, genaamd: Sjors Sportief & Sjors Creatief.

Een kijkje in de keuken van…

De kinderen uit het basisonderwijs mogen het hele schooljaar één of meerdere favoriete activiteiten uitkiezen. Zij kunnen enkele introductielessen volgen bij sport- en cultuurverenigingen en -aanbieders. Ze krijgen de kans om, vaak gratis, een kijkje in de keuken te nemen bij de activiteit waar zij nieuwsgierig naar zijn. Sport- en cultuurdeelname kan nooit groot genoeg zijn.

Sjorsboekje

Sjors geeft de kinderen de kans om zich te oriënteren op de diverse takken van sport en cultuur en stimuleert kinderen om een structureel actief bezig te zijn. Daarvoor vraagt gemeente Rheden uw medewerking. Ze wil graag uw activiteiten onder de aandacht brengen via haar website. De activiteiten worden uiteindelijk geplaatst in een prachtig wervend boekwerk. Dit Sjorsboekje wordt in januari 2017 op alle basisscholen in de gemeente verspreid. Erg goede promotie dus voor uw vereniging of organisatie!

Meld uw activiteit ook aan!

Meld uw kennismakingsactiviteit vanaf vandaag aan op http://www.sportstimulering.nl, zodat we er samen een succes van kunnen maken!

Meer informatie?

Bent u geen vereniging, maar wilt u toch graag een activiteit voor deze doelgroep aanbieden? Dit kan natuurlijk, neem dan contact op met [email protected]

Sjors Sportief & Sjors Creatief wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Rheden: Sportbedrijf Rheden en Cultuurbedrijf RIQQ.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen