Nieuwe opleidingen presenteren zich tijdens open dag op 19 november

Foto: rheden.nieuws.nl, Gerd Jan Dorland

VELP – Per september 2017 start Van Hall Larenstein in Velp met een drietal nieuwe opleidingen: de vierjarige Bacheloropleiding Management van de Leefomgeving, de driejarige Fast-Track Land- en Watermanagement en de tweejarige Associate degree Land- en Watermanagement. Deze opleidingen presenteren zich tijdens de open dag op zaterdag 19 november 2016.

De opleiding Management van de Leefomgeving leert studenten om anders te denken, zodat ze kunnen meewerken aan de steden van de toekomst. Nederland is een dichtbevolkt land en ook wereldwijd leeft straks 70% van de bevolking in stedelijke gebieden. Door verstedelijking en klimaatverandering moeten steden steeds slimmer worden ingericht om ze leefbaar te houden. Studenten Management van de Leefomgeving ontwikkelen daartoe slimme innovaties en bedenken haalbare en betaalbare oplossingen.

De opleiding Land- en Watermanagement wordt al sinds jaar en dag aangeboden bij Van Hall Larenstein. In september 2017 gaan echter twee nieuwe varianten van start:

  • Een Engelstalige Fast Track – voor ambitieuze vwo’ers die in drie jaar hun Bachelordiploma Land- en Watermanagement willen halen
  • Een tweejarige Associate degree in voltijd en deeltijd – voor professionals uit het werkveld van Land- en Watermanagement die toe zijn aan een volgende stap in hun carrière

Naast deze nieuwe opleidingen kunnen belangstellenden zich tijdens de open dag ook laten informeren over de andere opleidingen van Van Hall Larenstein waaronder Bos- en Natuurbeheer, Tuin- en Landschapsinrichting, Voedingsmiddelentechnologie, International Development Management, Dier- en Veehouderij, Bedrjfskunde en Agribusiness en alle trainingen en cursussen.

De open dag is van 10.00 – 15.00 uur aan de Larensteinselaan 26a in Velp.

Van Hall Larenstein

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen