Prins Rik en prinses Jolande zwaaien dit jaar met de scepter bij C.V de Deurdauwers in Laag-Soeren

LAAG-SOEREN – Het was afgelopen zaterdag 19 november Prinsenbal bij de C.V de Deurdauwers in hun feestburcht De Harmonie. Om 21.11 uur vond de prinswissel plaats, vanaf nu zwaait Prins Rik de 1e de scepter, samen met zijn Prinses Jolande de 2e en adjudant Bas. Zij gaan weer voor een fantastisch carnavalsjaar zorgen.

Zij deden met nog een aantal carnavalsverenigingen zoals de C.V de Nölers uit Dieren de C.V de Heiknüüters uit Rheden, de Nathalzen uit Loo en de Klusters uit Apeldoorn.

De Prinsencommissie had weer een geweldig idee gevonden om op een ludieke wijze het prinsenpaar en de adjudant voor het komende seizoen bekend maken. Zij kwamen aan in een stoomboot, verkleed als twee zwarte pieten en een Sinterklaas.

Na enige rondjes door de zaal te zijn gelopen was het 21.11 uur en werd als eerste de Prins bekend door zijn Sinterklaasmasker af te zetten waar Prins Rik 1e onder vandaan kwam. Als 2e was de zwarte piet aan de beurt hier onder kwam Prinses Jolande de 2de vandaan. Ook de laatste piet moest zijn masker vrij maken, hieronder zat adjudant Bas verstopt.

Zij konden vervolgens het podium betreden om geïnstalleerd te worden, hierna vonden nog enige huldigingen plaats. En werd iedereen hartelijk bedankt voor hun inzet. Ook de bevriende carnavalsverenigingen werden bedankt voor hun komst.

Daarna barste het feest pas echt los onder de geweldige muziek van Party Sound Together.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen