De Ik buurt mee! keet komt naar u toe in Velp

Foto: Ik buurt mee!

VELP – De Ik buurt mee! keet komt op drie verschillende plaatsen en wijken in Velp te staan, hierbij kunnen buurtbewoners terecht  met vragen, zorgen of tips over de wijk.

Het Ik buurt mee! Team neemt iedere keer verschillende deskundigen mee. Buurtbewoners kunnen hun specifieke vragen over een bepaald onderwerp direct stellen.

  • Dinsdag 29 november staat de keet van Ik buurt mee! van 13.00 uur tot 17.00 uur op het Kemphaanplein in Velp. Buurtbewoners kunnen tijdens deze middag vragen stellen over Zorg en Welzijn en Ondersteuning; Afval, Milieu en geluidsoverlast.
  • Dinsdag 6 december staat de keet van Ik buurt mee! van 13.00 uur tot 17.00 uur op de Straatweide in Velp. Buurtbewoners kunnen tijdens deze middag vragen stellen over Zorg en Welzijn en Ondersteuning; Afval, Milieu en geluidsoverlast; vragen en ideeën en initiatieven voor de wijk; Openbaar groen.
  • Donderdag 15 december staat de Ik buurt mee! keet van 9.30 uur tot 13.00 uur op de Overtuin in Velp. Buurtbewoners kunnen tijdens deze middag vragen stellen over Zorg en Welzijn en Ondersteuning; Afval, Milieu en geluidsoverlast; vragen en ideeën en initiatieven voor de wijk; Verkeer en vervoer.

Ik buurt mee! is een werkwijze die staat voor het samen met inwoners en de vaste partners (Vivare, Radar Uitvoering, Politie, Radar en de gemeente Rheden) werken aan een sociIk buurt mee! keetale en prettige en veilige buurt. 

Meer over Ik buurt mee! zie de website

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen