Kerst-Sing-Along met Panta Rhei Vocaal in Velp

Foto: Marc Pluim Fotografie

VELP – Op zaterdag 17 december aanstaande organiseert Panta Rhei Vocaal onder leiding van dirigent Frank Litjens een Kerst-Sing-Along.

Op deze dag worden er verschillende stukken ingestudeerd die met Kerst te maken hebben. Een afwisselend repertoire, voor ieder wat wils. Op het einde van de dag geeft het koor een kleine presentatie in Kerstsfeer.

Ervaar hoe het is om samen met medezangliefhebbers je voor te bereiden op een klankvol resultaat met applaus als beloning. Nodig je vrienden en familie uit om al in Kerstsfeer naar je te komen luisteren bij de presentatie om 15.30 uur in de NPB gebouw te Velp.

Zing je graag?

Geef je dan op voor deze Sing Along. Om mee te kunnen doen is plezier in zingen het belangrijkste. We nodigen zowel ervaren koorzangers uit als mensen die misschien al een tijdje niet meer gezongen hebben. Het gaat vooral om de warme sfeer en het verbindende van het samen zingen. Meedoen met de Sing Along betekent ook een dag vol plezier, gezelligheid en ontmoeting.

Je krijgt van te voren de bladmuziek digitaal aangeleverd, zodat je je thuis kunt voorbereiden.

  • Wanneer: zaterdag 17 december 2016
  • Waar: NPB gebouw, Dr. Fabiusstraat 12, 6881 RZ Velp
  • Aanvang: 10.00 uur – 16.00 uur, presentatie gratis toegankelijk om 15.30 uur
  • Kosten: deelname hele dag 25 euro.
  • Opgeven: via de website www.pantarheivocaal.nl/agenda

Over Panta Rhei Vocaal

Panta Rhei Vocaal is een groep ervaren zangers die onder leiding van dirigent Frank Litjens met passie zingen bij momenten van afscheid. In de ruim twintig jaar dat ze nu bestaan, heeft Panta Rhei Vocaal een mooi en gevarieerd repertoire opgebouwd: klassieke en eigentijdse muziek, religieuze en niet-religieuze muziek, gregoriaans, liederen van Huub Oosterhuis en nummers van diverse singer-songwriters.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen