Spontane actie wordt echte kerstetalagewedstrijd

Foto: Velpsche Courant

VELP – In 2015 ontstond er naar aanleiding van een fotoserie van kerstetalages van Velpse winkeliers een like-actie via de Facebookpagina van de Velpsche Courant. Ook rheden.nieuws.nl heeft toen deze actie ondersteund.

2015

De redactie van de VC heeft toen de likes van de foto’s geteld en kwam na honderden likes op 3 winnaars onder de ondernemers met kerstetalages. Het publiek had gekozen! De redactie van de VC heeft toen aan de drie winnaars ieder een certificaat uitgereikt. Deze stonden naderhand trots in de etalage dan wel hingen in de winkel. Bij een van de winkeliers ontstond een spontaan gejuich en applaus bij de aanwezige klanten!

De winnaars van 2015

  1. Huiskes Mode
  2. Bakkerij Meeuwissen
  3. Ami Kappers

De mooiste kerstetalage van 2016

In 2016 hebben drie partijen de handen in een geslagen, Biz Centrum Velp, rheden.nieuws.nl en De Velpsche Courant, en van de spontane actie een echte kerstwedstrijd gemaakt. Drie ondernemers kunnen een prijs winnen voor de fraaiste kerstetalage van Velp in 2016, maar het gaat natuurlijk vooral om de eer. Ook het stemmende publiek kan iets winnen, de 300ste stemmer krijgt ook een prijs!

Stemmen

Rheden.nieuws.nl heeft speciaal een stemformulier in het leven geroepen om de hopelijk vele stemmers te tellen. Iedere stemmer kan maar één keer stemmen op zijn of haar favoriete etalage. Stemmen kan vanaf 6 december tot en met 22 december, hierna zullen de stemmen geteld worden. Op zaterdag 24 december zullen de winnaars bekend gemaakt worden en is de feestelijke prijsuitreiking, natuurlijk bij de ondernemers van de fraaiste kerstetalages zelf. Ook wordt dan de naam van de winnaar van de 300-ste stem bekend gemaakt.

Foto’s

De kerstetalagefotografen zullen binnenkort op pad gaan om alvast wat etalageplaatjes te schieten. Elke ondernemer in het centrum van Velp met een etalage zal in de avond bezocht worden en kan een foto van de etalage op de https://www.facebook.com/velpsche.courant verwachten. Stemmers kunnen hier hun keuze maken alvorens vanaf 6 december te stemmen op rheden.nieuws.nl. De “etalageberichten” zullen ook gedeeld worden op de Facebookpagina’s van rheden.nieuws.nl en BIZ Centrum Velp.

Voorwaarde is dat de etalage goed belicht is om te kunnen fotograferen en een duidelijke kerstsfeeruitstraling heeft.

Uitdaging

Laat de wedstrijd maar losbarsten en we zullen in Velp te zien krijgen of ondernemers deze uitdaging aannemen! Mocht u in een Velpse winkel staan, breng de wedstrijd ter sprake en geef ook eens een compliment aan de deelnemende ondernemer!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen