Schoolvoetbal Velp & Rozendaal deel 2, de opening door burgemeester Rozendaal

VELP/ROZENDAAL – Woensdagmiddag 9 april, heeft deel 2 van het schoolvoetbaltoernooi plaats gevonden. Ruim 500 kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van alle basisscholen uit Velp en Rozendaal deden mee. 

Afgelopen week deden ook al 500 kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 mee aan het schoolvoetbaltoernooi, afgelopen week werd het geopend door burgemeester Petra van Wingerden.
Deze week was burgemeester Klein Molekamp van Rozendaal aan de beurt om het evenement te openen. Net als afgelopen week kreeg de burgemeester “de wedstrijdbal”, gebracht door de drone van Rheden Nieuws, in handen en schoot als eerste de bal in een doel! Kijk hoe dit, gezien door de drone eruit zag, in het onderstaande filmpje.
Natuurlijk was de mascotte van Vitesse, Vito aanwezig om de kinderen aan te moedigen en ook was Eric Braamhaar, eredivisie scheidsrechter en docent van de KNVB Academie aanwezig.
Klik op de bovenste foto voor meer foto’s van de opening.
2014-04-09-de-pinkenberg-voetbal-jeugd-014
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen