Dierenaar hoopt met crowdfunding eigen zaak te kunnen starten

Foto: Sportshop

DIEREN – ‘Stel je voor.. jarenlang heb je hard gewerkt. De laatste 9 jaar als zelfstandig ondernemer. En dan.. wordt je opeens getroffen door een herseninfarct. Een lange onzekere weg ligt voor je en langzaam komt het besef dat niets meer zal zijn zoals het was.

Je leven staat op zijn kop, zeker als je ook nog tot de conclusie komt dat je je werk niet meer zult kunnen doen… Na maanden van verslagenheid begrijp je dat je je leven om zal moeten gooien en je zult moeten leren leven met je beperkingen die je hebt opgelopen’.

Bovenstaande gebeurde Nico Verhaaf uit Dieren. Nico is een bekend gezicht binnen Dieren en is een man die zijn hele leven al heel actief is geweest. Niet alleen beroepsmatig maar ook zeker in zijn sociale “Dierense” leven. Nico is bekend van zijn “Drive In-show Together”. Maar Nico is ook heel actief bij voetbal, carnaval en door zijn passie voor muziek betrokken bij veel activiteiten binnen Dieren.

Nico is geen man die bij de pakken neer gaat zitten en door wat hem nu overkomen is, is hij eigenlijk nog strijdlustiger geworden. Hij wil niet afhankelijk zijn van instanties en daarom wil Nico zijn droom uit laten komen.

Met zijn passie voor de voetbalsport is zijn droom om als zelfstandig ondernemer een sportshop te openen in Dieren. Iets wat binnen Dieren zeker ontbreekt. Uiteraard heb je hier geld voor nodig en Nico heeft besloten, alvorens naar een bank te stappen, om te kijken hoe ver hij met behulp van crowdfunding (een doneeractie) het nodige kapitaal bij elkaar kan krijgen.

Een project om met zijn beperkingen, die zijn ontstaan door zijn herseninfarct, toch weer een zelfstandig bestaan op te bouwen.

De Dierenaren kennende zullen velen Nico een warm hart toe dragen, maar alle donaties zijn meer dan welkom!

Wilt u steunen om Nico zijn droom te laten uitkomen om zijn sportshop te kunnen openen, doneren kan via deze link! https://www.doneeractie.nl/sportshop-dieren/-259

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen