Gospelkoor Shirchadasj & band in Dieren

Foto: shirchadasj youtube

DIEREN – Op zaterdag 21 januari 2017 presenteert Gospelkoor Shirchadasj & band haar allernieuwste en tevens laatste productie “all around” in Dieren.

Deze productie staat in het teken van het veertig jarig bestaan en het opheffen van Shirchadasj in 2017 en omvat een grote verscheidenheid aan muziekstijlen begeleid door een tienkoppige band met verrassende licht- en geluidseffecten verzorgd door een professionele crew.

Het geheel wordt versterkt met indringende teksten en daarbij behorende mime- en drama effecten.

De organisatie steunt hiermee een goed doel

Het goede doel bij dit concert is Stichting Bevordering Huisdierenwelzijn, een stichting die opkomt voor mensen die door bepaalde oorzaken in de problemen zijn gekomen en van een minima moeten zien rond te komen (vaak voedselbank), hun huisdier is vaak gekomen in de goede situatie maar kunnen juist als het minder gaat niet de kosten van medische hulp meer betalen.

De stichting is er als tussenpersoon richting dierenarts om de medische kosten de dragen.

‘Vooral degene die een huisdier bezitten geldt, denk ik, allemaal hetzelfde, de liefde die je voor je huisdier voelt is vaak onbetaalbaar’ aldus de organisatie

Locatie: Theothorne zalencentrum, callunaplein 77, 6951 cn Dieren haar allernieuwste en tevens laatste productie “all around”.
Tijd: de voorstelling begint om 20.00 uur. zaal open vanaf 19.30 uur.
Entree: Toegang voor volwassenen € 10,- en kinderen tot 12 jaar € 7,50.
Reservering: telefonisch 06-51836026 of mail: [email protected]

Gospelkoor

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen