Inbraak bij Jeu de Boules Vereniging Boul’Animo Dieren

Foto: Jeu de Boules Vereniging Boul'Animo

DIEREN – Er is ingebroken in het clubhuis van Jeu de Boules Vereniging Boul’Animo. Vermoedelijk afgelopen weekend of maandag overdag. Het idee is dat het een gerichte actie was.

Heeft u ook maar iets verdachts gezien? De politie roept eventuele getuigen op zich direct te melden. Bel hiervoor 112 of 0900-8844 of meldt verdachte zaken via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

De actie was gericht op de apparatuur en andere zaken, er is op één ingeslagen raam bij de achterdeur na, verder niets vernield. Weggenomen zijn geluidsboxen, beamer, pc, airfryers, ook vriesspullen als frikadellen, tosti’s, maar ook flessen drank als wijn en frisdrank en nog meer. Een fust bier was waarschijnlijk net te veel om mee te nemen die stond nog in de kantine klaar om ingeladen te worden.

Er zijn sporen bij het sporenonderzoek gevonden die nog onderzocht worden en er is uiteraard aangifte gedaan bij de politie die een lijst heeft aangelegd van spullen die verdwenen zijn.

Vermoed wordt dat de club van zo’n 50 leden enkele duizenden euro’s schade heeft opgelopen.

Gelukkig kan een van de sponsoren (MSA Sound and Light uit Zevenaar) al een leenbeamer en geluidsapparatuur beschikbaar stellen zodat het Carnavalstoernooi en feest binnenkort toch door kan gaan én met muziek.

Kijk voor meer informatie over de vereniging op: http://www.bouleanimo.nl/

Jeu de Boules Vereniging Boul'Animo

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen