Open dag bij Het Rhedens

Foto: Het Rhedens

ROZENDAAL/DIEREN – Zaterdag 28 januari opent Het Rhedens haar deuren voor de jaarlijkse open dag. Toekomstige leerlingen, hun ouders en andere belangstellenden zijn meer dan welkom om kennis te maken met het schoolleven op Het Rhedens Rozendaal, Het Rhedens Dieren en Het Rhedens de Tender.

Tijdens de open dag is er van alles te doen. Er zijn diverse, interessante voorlichtingsbijeenkomsten en er worden demonstraties gegeven op het gebied van natuurkunde, scheikunde, techniek, verzorging en nog veel meer vakken.

Leerlingen ontvangen de bezoekers, organiseren leuke optredens en voor alle 8e groepers ligt er een compleet pakket informatiemateriaal klaar, verpakt in een leuke verrassing.

Het Rhedens Dieren

Vwo, havo, mavo, vmbo (met lwoo). Breed onderwijsaanbod, studiecentrum, veel activiteiten op het gebied van cultuur, sport, dans en muziek en plusvarianten zoals podiumkunsten en klassieke talen.

Tijdens de open dag van Het Rhedens Dieren kun je onder andere de moderne werkplekken voor het vmbo bezoeken en geven we informatie over onze schakelklas tussen mavo en havo. Je komt alles te weten over extra praktijk- en theorievakken voor mavo én over de plusvarianten voor havo en vwo, zoals klassieke talen en Cambridge Engels.

Niet te vergeten het Extend-programma, met leermogelijkheden (voor iedereen) op het gebied van muziek, toneel en dans. Of het studiecentrum, voor ondersteuning of verdieping op bepaalde vakgebieden. Natuurlijk is er naast leren nog veel meer te doen op Het Rhedens Dieren.

Bezoek onze open dag en je ontdekt het allemaal!

Het Rhedens Rozendaal

Gymnasium, atheneum, havo. Havo/atheneum-dakpanklassen en atheneum-/gymnasiumklassen, diverse bèta-activiteiten, tekenen en muziek als eindexamenvak, lyceum, maatwerk.

Kom tijdens de open dag onder andere alles te weten over Studium Generale, een verrijkingsprogramma met diverse cursussen en activiteiten zoals programmeren, wiskunde D en filosofie. Ontdek ons brede aanbod exacte vakken en leer meer over onze nauwe samenwerking met de Radboud Universiteit Nijmegen en de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

We vertellen je ook over de vele boeiende extra’s zoals cultuurreizen, muziekgroepen, theatervoorstellingen en diverse internationale wedstrijden waar je als leerling aan kunt meedoen. Denk en praat jij graag mee over het onderwijs dat je krijgt op school?

Leerling-betrokkenheid vinden we erg belangrijk. Tot 28 januari!

Het Rhedens de Tender

Praktijkonderwijs. (Vak)opleidingen en diploma’s op maat. Kleine klassen, in- en externe stages, veel sport en cultuur, een persoonlijk onderwijsplan, voor een toekomst die écht bij jou past!

Ben jij vooral goed in leren door te doen? Kom dan naar de open dag van Het Rhedens de Tender. Maak kennis met onze leerlingen, docenten en locatiedirecteur; je kunt ze alles vragen! We geven informatie over ons moderne leerlingvolgsysteem Presentis en je krijgt informatie over de diverse stages, een belangrijk onderdeel van praktijkonderwijs.

Neem vooral ook een kijkje in onze praktijklokalen horeca, dienstverlening & zorg, winkel- en logistiekmedewerker en de spiksplinternieuwe plantenkas voor het vak groen met aangrenzende techniekruimte. Daar wordt van alles georganiseerd. We zien je graag op zaterdag 28 januari!

Open dag Het Rhedens:

  • Het Rhedens Rozendaal zaterdag 28 januari van 09.30 tot 13.30 uur
  • Het Rhedens Dieren zaterdag 28 januari van 09.30 tot 13.30 uur
  • Het Rhedens de Tender zaterdag 28 januari van 10.00 tot 13.00 uur

Scholengemeenschap Het Rhedens,leren, ontplooien, samenleven, www.hetrhedens.nl

Het Rhedens

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen