Martin de Jongh winnaar expositie ‘De Kunst van de ontmoeting’

DE STEEG – Martin de Jongh is winnaar geworden van de expositie ‘De Kunst van de ontmoeting’. De afsluiting van de expositie en de prijsuitreiking vonden plaats op donderdag 26 januari om 15:30 uur op de omloop van het gemeentehuis in De Steeg. Wethouder Constans Pos was hierbij aanwezig.

Van 15 december tot en met 25 januari konden bezoekers en medewerkers genieten van de expositie ‘De Kunst van de ontmoeting’. Zij konden middels een stembiljet aangeven welk kunstwerk zij het meest konden waarderen. De medewerker die de meeste stemmen heeft gekregen, en dit was Martin de Jongh, ontving een prijs uit handen van wethouder Constans Pos.

Al jaren organiseert het RIQQ op de omloop van het gemeentehuis wisselende exposities van kunstenaars uit de gemeente Rheden. Met de expositie ‘De kunst van de ontmoeting’ wordt een oude traditie voortgezet. Dat medewerkers van de gemeente Rheden hun werken tentoonstellen gebeurt nu voor de vijfde maal. De laatste keer dat zo’n expositie plaatsvond, is alweer acht jaar geleden.

De naam van de tentoonstelling komt voort uit de wens om de mens achter de ambtenaar te leren kennen. Een mooie manier om dat voor elkaar te krijgen is door te laten zien wat iemand in zijn vrije tijd doet, dit werk tentoon te stellen en elkaar bij die kunst te ontmoeten. Ook voor inwoners is het interessant om een beeld te krijgen van de mens achter de ambtenaar.

Medewerkers werden opgeroepen om hun kunst tentoon te stellen. De werken waren zeer divers en afkomstig van 22 medewerkers uit de gehele organisatie. Onder andere schilderijen, tekeningen, foto’s, sieraden en accessoires waren te bekijken.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen