Foto’s Prinsenbal Carnavalsvereniging De Narrenkap

VELP – Afgelopen zaterdag hield Carnavalsvereniging De Narrenkap haar jaarlijkse Prinsenbal in hun feestburcht ’t Narrenhuus aan De Beemd in Velp. Prins en prinses Peter en Suzanne Erren ontvingen alle gasten samen met jeugdprins Mads ter Hoeven.

De bevriende carnavalsvereniging K.G. Büdericher Heinzelmännchen uit Duitsland was ook aanwezig in de bomvolle zaal op de Beemd.

Nadat de nodige onderscheidingen bij diverse eigen leden en leden van de Duitse zustervereniging waren omgehangen, kreeg Grootvorst Arjan Flipse uit handen van Grootmeester in de orde van het Narrenhuus Peter Erren, een zeer oude waardevolle Scepter in handen. Dit was pas 2 keer eerder in het 66-jarig bestaan voorgekomen, en dit werd kracht bijgezet door een geweldig applaus vanuit de zaal.

Naast de diverse optredens van de dansgarde ‘s en leden van de carnavalsverenigingen, bracht dweilorkerst Tis Niks Wut Niks een bezoek aan ’t Narrenhuus, dit deden zij in hun nieuwe “verlichte outfit”. Nadat ze enkele nummers hadden gespeeld werden zij bedankt voor hun komst door Grootvorst Arjan Flipse met een overhandiging van een oorkonde en van President Johan ontvingen zij een “lege fles wijn” want die was al opgedronken..!!

Hierna barste het feest pas echt los met een optreden van niemand minder dan Joey Hartkamp, waarna entertainer Erik Bongers de feestmuziek overnam. Het feest duurde tot in de vroege uurtjes.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: http://www.cvdenarrenkap.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen