Oranje Klassieker Rit Velp 2017 gaat voor 150 voertuigen!

Foto: Oranje Klassieker Rit Velp

VELP – Al 15 Jaar lang organiseert het OKRV comité deze populaire klassieker rit. Een startpunt, route, pauzeplaats met eten, rit en een gezellig eindpunt in het Villapark van Velp met muziek. Inmiddels staat de teller op ruim 50 inschrijvingen, maar vol is vol!

Oranje Klassieker Rit VelpRenault 15

Al 14 jaar lang moet de inschrijving tegen Koningsdag gesloten worden omdat de rit vol zit. Tijdens het derde lustrum wil het comité dit natuurlijk ook bereiken. In 2017 is de Renault 15 (1971-1979) de thema klassieker.

Laat u verassen!

Mee rijden kan met auto’s, motoren, busjes en kleine vrachtauto’s van 25 jaar of ouder. De lengte van de rit zal dit jaar zo rond de 110 kilometer liggen. De pauzeplaats is al bekend. Deze wordt elk jaar geheim gehouden! De cateraar zal voor de OKRV weer een speciaal OKRV menu samenstellen. De routemakers zullen de rijders zeker weer van de bekende wegen weg leiden en de mooiste spannende weggetjes binnendoor kiezen! Dus laat u verassen!

Oranje Klassieker Rit VelpDe 15e keer

Een deskundige jury kiest elk jaar 3 voertuigen uit alle deelnemers op basis van originaliteit en bijzonderheid! In het fraaie Villapark in Velp zal de prijsuitreiking volgen. Elk jaar heeft de OKRV een thema. In 2017 is dat OKRV 15e keer. De deelnemers mogen zelf kijken hoe ze het thema dit jaar invullen, iets met 15 of veel oranje! De jury zal de origineelste equipe met een prijs belonen. Aansluitend aan de prijsuitreiking zijn rijders en bezoekers van harte welkom bij het Jazzconcert van de Stichting Velp voor Oranje.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich alleen via de site www.okrv.nl inschrijven. De organisatie ontvangt u graag als deelnemer of bezoeker op donderdag 27 april vanaf 13.15 uur aan de Van Spaenallee Velp, bij kasteel Biljoen. Na betaling van 10 euro deelnamegeld bij de inschrijfstand, krijgen deelnemers de routetas met het rallyschildje. Om 20.00 is de OKRV van 2017 in het Villapark van Velp ten einde. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met J. Withaar, 026-3620075.

Oranje Klassieker Rit Velp

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen