Carnavalsprogramma van De Nölers 2017

DIEREN – Er staan weer vier volle feestdagen bij De Nölers voor de boeg. De voorbereidingen zijn getroffen, de programma’s zijn bekend en de kaarten al volop in de verkoop. Met de frisse Prins Jelle 1, Adjudant Marcel en hofdames Jill & Lisa kan het niet anders dan een groot feest worden in het mooie Zwieren.

De NölersZaterdag: Fruhshoppen, Jan Zwier en Balmasqué

Dit jaar anders dan andere jaren zullen De Nölers beginnen met een heuse kroegentocht. Deze kroegentocht ook wel “Fruhshoppen” genoemd, begint op zaterdag 25 februari om 11:11 met het ophijsen van Jan Zwier. Na de kroegentocht zullen zij de zaterdag afsluiten met een themafeest bij Polysport. Het thema voor de zaterdag is gemaskerd bal. Wanneer je verkleed met masker de avond betreedt, maak je kans op de onderscheiding voor de beste vermomming. Na het uitreiken van de onderscheiding zal de avond voorbijvliegen met de muziek van Swingtime.

De NölersZondag: Optocht, Kriebeltjesbal en Hollandse Avond

Zondag ochtend kan iedereen rustig uitslapen. De Nölers beginnen de dag pas om 13:11 met de optocht. De optocht zal dit jaar starten en eindigen op parkeerplaats ’t Nieuwland bij Polysport en de sportvelden. Aansluitend is er het programma voor de kleine carnavalsvierders. Het Kriebeltjesbal is net als andere jaren gratis bij te wonen en wordt dit jaar bij Polysport georganiseerd. De avond wordt gevuld met een Hollands feestje tot in de late uurtjes.

De NölersMaandag: Ontbijt, Bezoek, Feest en Fout & Stout

Nog steeds niet uitgeput op maandag? Dan is het Engels ontbijt misschien wat voor jou. Op de maandag starten De Nölers met een gezamenlijk ontbijt bij Polysport. De kosten voor dit ontbijt zijn 3 consumptie muntjes. Als je wil langskomen, moet je dit wel even aangeven. Dan de organisatie ervoor zorgen dat er genoeg te eten is. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar [email protected]. Na het eten komt zustervereniging de Deurdauwers op bezoek om gezellig de ochtend te beginnen met een drankje en muzikaal vermaak. Hierbij zijn alle carnavalsvierders welkom! In de middag zullen De Nölers zich verplaatsen naar Zwieren Zuid waar zij bij de Tapperij en Gino’s een feestje zullen bouwen.
Moet je werken? Je bent niet de enige! Er is een mogelijkheid om ’s avonds weer aan te sluiten bij het foute feestje. Partysound Together zal de feestvierders voorzien van een avond vol foute muziek. Als special komt deze avond ook nog een dweilorkest langs. De Duitekluiters uit Arnhem zullen het dak eraf blazen.

De NölersDinsdag: Bezoek en Tirolerfeest

Mocht je dinsdag ook nog vrij hebben, dan kan je je bij De Nölers aansluiten in Laag-Soeren. Hier zullen zij rond een uur of 3 een feest van de Deurdauwers bijwonen samen met enkele andere carnavalsverenigingen. Na deze middag is het einde van het carnaval alweer in zicht. Waarschijnlijk zijn je benen op van het hossen, je stem schor van het zingen en je voeten moe van het dansen. Je kan nog een keer losgaan: de laatste keer van deze vier dagen! Dit doe je natuurlijk in comfortabele lederhosen en dirndl op het Tirolerfeest.

En dan?

Niet getreurd, in juli zal de carnavalsvereniging ook nog een feestje organiseren. Het thema zal iets anders zijn, de setting wat meer zomers en hopelijk warmer weer. Zien zij je dan bij het zomercarnaval op 1 juli?

Meer informatie over het carnaval in Dieren is te vinden op: http://www.denolersdieren.nl

De Nölers

 

De Nölers

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen