Jaarplanning uitgifte Speelstoet

Foto: Speelstoet

Kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben, worden door Speelstoet, speelgoedbank Arnhem e.o. voorzien van gratis speelgoed. De kinderen mogen 3 keer per jaar op een van de uitgiftelocaties speelgoed uit komen zoeken.

In aanmerking komen kinderen die in het bezit zijn van een Gelrepas of die in het bezit zijn van een doorverwijzing.

Door goed herbruikbaar speelgoed door te geven aan kinderen die het hard nodig hebben voorkomt Speelstoet ook verspilling.

Siza is sinds de oprichting bij Speelstoet betrokken. Clienten van de zorgorganisatie beheren het distributiecentrum, dat voor onbepaalde tijd is neergestreken aan de Molenweg 44 in Arnhem-Zuid. Hier wordt het speelgoed verzameld, gesorteerd, schoongemaakt en zonodig gerepareerd.

Uitgiftepunten

Het speelgoed wordt vervolgens verspreid over diverse uitgiftepunten in Arnhem en Velp. In de toekomst zal dit verder uitgebreid worden. Speelgoed kan op deze locatie afgegeven worden. Iets wat ook de integratie tussen mensen met en zonder beperking stimuleert. Er is ook een winkel ingericht waar kinderen, op afspraak, zelf speelgoed uit kunnen zoeken, iets wat Speelstoet graag nastreeft.

Inschrijven en vrijwilligers

Ben je nog niet ingeschreven bij Speelstoet, maar wil je hier wel graag gebruik van maken laat het ons weten. Speelstoet kan altijd nog vrijwilligers gebruiken die willen helpen bij een uitgifte of hun steentje willen bijdragen in het distributiecentrum.

Openingstijden en informatie

Speelstoet is van maandag t/m donderdag van 10 uur tot 15.30 uur en op vrijdagochtend van 10 uur tot 12 uur geopend. Voor meer informatie bezoek onze website www.speelstoet.nl of like Speelstoet op facebook.nl/speelstoet. Hier vindt u ook contactinformatie.

Jaarplanning uitgifte Speelstoet

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen