Lente en zomer kinderkleding- en speelgoedbeurs Rheden

Foto: rheden.nieuws.nl

RHEDEN – Op vrijdag 7 April bent u van harte welkom op de lente en zomer kinderkledingbeurs in Rheden. De beurs staat bekend om zijn `zo goed als nieuw’ kinderkleding en speelgoed, de lage prijzen en dat op een ruim opgezette locatie.

De beurs wordt gehouden bij Slagvaardig aan de IJsselsingel 3 in Rheden en opent de deuren om 9:00 tot 11:00. Op de beurs vindt u vrolijke lente en zomer kinderkleding van maat 86 tot 176/S. Kinderspeelgoed en kinderbenodigdheden voor binnen en buiten, van skates tot fietszitjes van boeken tot spelletjes.

Meedoen is eenvoudig.

Vanaf zaterdag 25 maart kunt u voor 1,50 euro een envelop kopen met daarin de spelregels, voorbedrukte kaartjes en speldjes, bij de firma Elderman, Groenestraat 54 in Rheden.

Inleveren spullen

Op donderdag 6 april vanaf 18:30 kunt u uw spullen inleveren bij Slagvaardig. Niet verkochte spullen kunt u retour krijgen of gaan naar een goed doel; de Stichting HERA vrouwenopvang en de speelgoedbank.

Als koper betaald u 10% bovenop de verkoopprijs en de verkoper wordt 10% van de verkoopprijs in rekening gebracht. Hiermee betaalt de organisatie haar onkosten en sponseren ze een goed kinderdoel in Rheden, namelijk Stichting Rhevak.

23 jaar vrijwilligerswerk

De kinderkledingbeurs in Rheden bestaat al 23 jaar en organiseert twee keer per jaar een beurs. De organisatie ligt in handen van een enthousiaste groep vrouwen uit Rheden. Zij zijn op zoek naar nieuwe aanpakkers. Vindt u het leuk om samen met de organisatie, de beurs te organiseren dan kunt u zich, ten tijde van de beurs, opgeven als nieuwe vrijwilliger.

U bent van harte welkom op de beurs.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen