Verkopers gezocht paasmarkt

Foto:

RHEDEN – Op zaterdag 15 april 2017 organiseert Rhederhof, zorglocatie van Attent Zorg en Behandeling, in Rheden van 14.00 tot 16.30 uur een vrolijke paasmarkt om het voorjaar te begroeten en om contacten met de bewoners van Rheden en omgeving te versterken.

Er is tijdens deze paasmarkt van alles te doen, te zien, te proeven, te koop en te beleven. Ze hopen lieve jonge diertjes te verwelkomen, er is een rad van avontuur, muziek, een grabbelton en er zijn onder andere heerlijke wafels te koop. De paashaas loopt ook gezellig rond om eitjes uit te delen.

Op zoek naar verkopers voor de paasmarkt

De organisatie is nog op zoek naar mensen die een kraam (tafel) willen huren om hun eigen spulletjes te verkopen. Verkoopt u plantjes, kaarten of snuisterijen? Voor maar € 7,50 huurt u al een kraampje. Zij hebben 24 kramen dus wees er snel bij want op=op!

Interesse?

Bij interesse kunt u contact opnemen door een mailtje te sturen naar [email protected]. Graag vermelden hoeveel tafels u wenst te huren, wat u gaat verkopen en of u stroom nodig heeft.

De opbrengst uit een aantal activiteiten gaan zij gebruiken voor de aanschaf van een nieuwe duo scootmobiel. De bewoners van Rhederhof kunnen dan ook in het voorjaar weer heerlijk naar buiten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen