Samen tekenen doe je zo

Foto: Dorpshuis Rheden

RHEDEN – Vanaf donderdag 20 april start er in het Dorpshuis Willem de Zwijger in Rheden een cursus “Samen tekenen doe je zo”. In deze cursus maken mensen kennis met verschillende teken- en schildertechnieken.

De laagdrempelige cursus wordt aangeboden aan jonge moeders en oudere jongeren (60+) uit het dorp Rheden. Het doel is elkaar te ontmoeten en samen creatief bezig te zijn. Ervaring met tekenen of schilderen is geen vereiste, interesse hierin wel.

De cursus wordt georganiseerd door enthousiaste vrijwilligers en gegeven door vakdocent en kunstenares Karin Kemperman. Krachtcoach Milou van Elk van Radar Uitvoering Oost heeft ondersteunt bij de buurtbudget aanvraag, zodat deze cursus gegeven kan worden.

Eigen bijdrage

De eigen bijdrage bedraagt 5 euro per les, in het totaal zijn het 10 lessen op de volgende data gepland: 20 april, 11 mei, 8 juni, 6 juli, 7 september, 5 oktober, 9 november, 7 december. Het tijdstip is van 10.00 uur (inloop vanaf 9.30) tot 11.30 uur.

Want vol = vol

Lijkt het je leuk nieuwe mensen te ontmoeten tijdens de cursus “Samen tekenen doe je zo” onder het genot van een kop koffie/thee? Aarzel dan niet met opgeven want vol = vol. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Meld je aan door te mailen naar: [email protected] onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer. Zijn er problemen met vervoer of heeft u andere vragen, bel dan met Inge Butterman 06-48080197? Dan zorgen we samen voor een oplossing.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen