Open Coffee Velp/Rheden bij Sauter Wijnen Velp

VELP – Uitnodiging voor alle ondernemers uit de gemeente Rheden en wijde omgeving om te komen netwerken op donderdag 20 april tussen 9.00 en 11.00 uur bij Sauter Wijnen in Velp.

Kom ook langs en ontmoet, onder het genot van een kop koffie of thee, andere ondernemende mensen uit de gemeente en omgeving.

Heb je de maandelijkse Open Coffee nog nooit bezocht? Dan wordt het hoog tijd hier verandering in te brengen. Ben je al lange tijd niet in de gelegenheid geweest te komen, dan lukt het misschien deze keer wel. Wil je iemand introduceren? Dat kan natuurlijk ook.

Heb je plannen om ‘iets’ voor jezelf te beginnen, maar weet je niet waar te beginnen? Kom gewoon, maak kennis met andere bezoekers, ondernemers of mensen die al gestart zijn met een eigen zaak. Het kost je niets, alleen je eigen koffie en een uurtje van je tijd maar het levert je beslist wat op.

Gast

Speciale gast van de maand april is Christiane Bahr van Sonrisas, beweegcoach, Ki-trainer en Chi Neng Qigong-instructeur en daarmee kan ze jou op fysiek en mentaal op allerlei manieren helpen. Kom en maak kennis met haar, het kan je mooie tips om energieker in het leven te staan opleveren

Aanmelden is nooit verplicht. Maar voor Peter Meijrink van Sauter Wijnen is het wel handig te weten op hoeveel mensen hij ongeveer moet rekenen. Daarom voor deze keer graag even mailen naar [email protected]

De bijeenkomst van mei wordt verzet naar donderdag 18 mei maar dan wel weer bij Hotel de Roskam.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen