Wandelwagensoos bij Speelotheek Velp

Foto: Muziek-op-schoot_mrt-2017

VELP –  Speelotheek Velp verwelkomt de Wandelwagensoos in het Atrium van woon-zorgcentrum Oosterwolde in Velp.

De Wandelwagensoos is een ongedwongen ontmoetingsplek voor jonge ouders met hun kind. Zij biedt een ontspannen sfeer voor ouders en hun baby’s, dreumesen en peuters van nul tot vier jaar.

Ouders ontmoeten er elkaar en wisselen ervaringen uit.

Voor de baby’s zijn er speelkleden. Peuters vermaken zich met speelgoed van de Speelotheek en natuurlijk met elkaar. Ervaren vrijwilligers Marloes en Suzette zijn er voor de ontvangst van ouders en kinderen.

De speelgoeduitleen is gevestigd op dezelfde locatie en is te bezichtigen voor wie dat wil. Men kan vragen stellen over speelmaterialen en over het nut van spelen voor de vroege ontwikkeling. Op deze dag is de uitleen ´s middags open voor leden.

In en rond Arnhem wordt de Wandelwagensoos vaker georganiseerd voor een kleine eigen bijdrage, zie www.wandelwagensoos.nl.
Woon-zorgcentrum Oosterwolde ligt vlakbij de oprijlaan van kasteel Biljoen en bus 43 stopt er twee keer per uur voor de deur. Adres: Middelhagenhof 1, 6883 JK in Velp

Deze activiteit is onderdeel van het programma SpeelGoed en wordt mede mogelijk gemaakt door het Innovatiefonds van gemeenten Rheden en Rozendaal.

Wandelwagensoos Speelotheek

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen