Moederdagacties in Dieren en Velp

Foto: Moederdag

DIEREN- Wereldwinkel Dieren brengt “Moederdag” prominent in beeld van 1 t/m 13 mei. In Velp worden vanaf 28 april hartenkaarten uitgereikt waarmee moeders een prijsje kunnen winnen.

Er is veel om uit te kiezen bij de wereldwinkel in Dieren, bijvoorbeeld een mooi zilveren sieraad met 25% korting. De ambachtelijke sieraden komen van zilversmeden uit Nepal, Indonesië, Mexico, Thailand en Niger.

De zilveren sieraden zijn voorzien van een keurmerk, aangebracht door Waarborg-Holland in Gouda. Een verplichting vanwege de Waarborgwet. Het doel is o.a. bescherming tegen bedrog en garantie voor goede kwaliteit.

Of koop in deze periode een lot voor € 2,00 en maak kans op het winnen van een prachtige parelketting.

Op Moederdag, zaterdag 13 mei om 12:00 uur vindt de trekking plaats in de Wereldwinkel, Callunaplein 79. Wie niet waagt, die niet wint !!!

VELP – Moederdagactie van Veelzijdig Velp

Vanaf 28 april liggen er in de winkels in centrum Velp Moederdagwenskaarten. Op die kaart kan iedere zoon of dochter aangeven waarom zijn of haar moeder in het zonnetje gezet mag worden.

De winkeliers in het centrum hebben op 13 mei leuke presentjes klaar liggen voor de meest originele en pakkende redenen die op de speciale hartenkaarten zijn geschreven.

De notaris maakt op 13 mei in de ochtend bekend wie een cadeautje op mag gaan halen in één van de winkels in het centrum. De winnaars krijgen hierover direct bericht.

Inzenders die niet in de prijzen zijn gevallen krijgen een roos van de vereniging Veelzijdig Velp aangeboden.

Meer info: http://www.veelzijdigvelp.nl/ en like https://www.facebook.com/VeelzijdigVelp

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen