Huldiging Vitesse live bij Omroep Gelderland

Foto: Vitesse

REGIO – De historische bekerwinst van Vitesse wordt vandaag bekroond met een huldiging in Arnhem. Omroep Gelderland zendt de rondrit van de spelersbus en de huldiging live uit op radio, televisie en internet.

Huldiging

Omroep Gelderland volgt alle feestelijke taferelen op de voet. Op televisie schakelen ze na het nieuws van 18.00 uur, vanaf 18.20 tot 21.00 uur over naar de Arnhemse binnenstad, waar Omroep Gelderland de rijtoer en de huldiging live uitzendt. De rest van de avond en dinsdagochtend zenden ze een compilatie uit van de huldiging.

En toen ging het licht uit

Verder viert Omroep Gelderland deze historische gebeurtenis met de herhaling van de Omroep Gelderland-documentaire ‘En toen ging het licht uit’. Over 2 weken is het 17 jaar geleden dat in voetbalstadion Nieuw Monnikenhuizen de laatste officiële wedstrijd werd gespeeld door Vitesse.

Monnikenhuizen

83 jaar voetbal op Monnikenhuizen

In de korte documentaire ‘En toen ging het licht uit’ ziet u een overzicht van 83 jaar voetbal op Monnikenhuizen, met namen als Frans de Munck, Jef Dorpmans en Henk Charly Bosveld. Uitzending om 17.20 uur, na GLD Nieuws.

Op radio gaat Omroep Gelderland tot 21.00 uur door met alles wat er in Arnhem gebeurt en ook via haar site blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Online

De tv-uitzendingen van Omroep Gelderland zijn ook online te bekijken en terug te zien via www.gld.nl/tv. Radio Gelderland kunt u beluisteren via de ether en online: www.gld.nl/radio.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen