Huisdier van de week: Boefje Billie zoekt Gedurfde Gezelligheid

Foto: Dierentehuis Arnhem e.o.

VELP – Billie is een erg sociale kat. Hij is als zwerver bij ons binnengebracht. Billie is hier graag in het buitenverblijf en klimt dan naar hartenlust. Hij houdt van knuffelen, aandacht en vindt het lekker om in je nek te zitten. Oppakken vindt hij ook prima.

Af en toe heeft hij zijn kuren en kan dan krabben en bijten. Zijn hele gebit (behalve de hoektanden) is getrokken i.v.m. ontstekingen in zijn bekje. Billie heeft veel ruimte nodig, een appartement is niet genoeg. Ook moet hij, als hij dat wil, verder de wereld in kunnen dan alleen de tuin.

Dierentehuis Arnhem & omstreken, gelegen aan de Larensteinselaan te Velp is een welkom tijdelijk onderkomen voor veel huisdieren. Deze huisdieren verdienen allemaal een nieuw thuis, geef deze dieren een tweede kans!

Billie

De herkomst van de dieren is wisselend, maar in het algemeen hebben zij gewoon veel pech gehad. Wekelijks roept het Dierentehuis één van de dieren uit tot ‘HUISDIER van de WEEK’. Deze week is dat Billie

Diernummer 24635

Heeft u interesse? Geeft u Billie een tweede kans?

Neem dan contact op met Dierentehuis Arnhem & omstreken. Dit kan door te bellen met 026 – 36 19 861, of te mailen naar [email protected]. U kunt natuurlijk ook langskomen tijdens de openingstijden op maandag tot en met zaterdag van 13.00 tot 16.30 uur.

Wilt u meer informatie over Dierentehuis Arnhem & omstreken, of wilt u hen graag steunen, kijk dan op: http://www.dierentehuisarnhem.nl

Billie

Dierentehuis Arnhem e.o.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen