Opening Beweegtuin De Biesdel door Edward Sturing

VELP – Er was afgelopen donderdagmiddag grote belangstelling bij de opening van de Beweegtuin van Woonzorgcentrum De Biesdel in Velp. Bij de opening was oud-Vitesse voetballer Edward Sturing aanwezig.

Teamleidster van De Biesdel Christien Dibbes heette iedereen hartelijk welkom en bedankte alle aanwezigen voor hun aanwezigheid, en in het bijzonder alle vrijwilligers van Innoforte en de leden van de Buurtvereniging Alteveer. Zij zijn namelijk de organisatoren die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

Prachtig resultaat

Zij gaf vervolgens het woord aan de Directeur van Innoforte, hij was blij met het resultaat dat samen met alle vrijwilligers en met hulp van sponsors gerealiseerd is. Er is een mooie tuin ontstaan waar de bewoners met hun familieleden of kleinkinderen en buurtbewoners kunnen genieten en bezig kunnen zijn in deze bijzondere tuin.

Buurtvereniging Alteveer

Ook een leverancier die levensmiddelen aan De Biesdel levert, had een prachtige bank geschonken die geplaatst is bij de ingang. De Buurtvereniging Alteveer heeft toegezegd de beweegtuin te onderhouden, als dank mogen zij gebruik maken recreatie-/koffiezaal voor hun activiteiten, wat ook weer gezelligheid geeft voor de bewoners.

Beweegtuin

Edward Sturing

Edward Sturing gaf in zijn toespraak aan, het belang van het blijven bewegen, zelf speelt de oud-Vitesse speler nog steeds in een seniorenvoetbalteam. “Zou ik dat niet doen, dan zou het snel achter uitgaan met mijn gezondheid. Allen daarom al, is de beweegtuin een mooie uitdaging voor de ouderen maar ook voor de jeugd om in beweging te blijven.”

Officiële opening

Hierna werd iedereen uitgenodigd om naar buiten te gaan waar de tuin met knallende confetti werd geopend door Edward Sturing, de directeur van Innoforte, bestuurslid Sim Onck van de buurtvereniging Alteveer en een vrijwilliger. Vervolgens werd de Beweegtuin bewonderd door alle belangstellenden. Het is een prachtige tuin geworden waar iedereen trots op kan zijn.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Voor meer informatie kijk op: http://www.bv-alteveer.webklik.nl en op http://www.innoforte.nl

Beweegtuin

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen