Man valt van balkon, politie zoekt getuigen

ARNHEM – Op het Cloekplein in Arnhem is in de nacht van vrijdag op zaterdag 26 oktober een 27-jarige man uit Arnhem gewond geraakt na een val vanaf een balkon van een flat. Er is één persoon aangehouden. 

Rond 00.45 uur kreeg de politie een melding dat een man van het balkon van de derde verdieping gevallen zou zijn. Het slachtoffer is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis overgebracht. De politie heeft een 27-jarige plaatsgenoot aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de val.
De politie is een onderzoek gestart naar de precieze toedracht van de val en is op zoek naar getuigen. Na het incident heeft de politie kort met enkele getuigen gesproken, maar wil graag in contact komen met andere personen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben. 
Heeft u informatie die van belang kan zijn, en u heeft nog niet met de politie gesproken, neem dan contact op met de districtsrecherche in Arnhem via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Klik HIER en druk op “Vind ik leuk”. Liever via Twitter? Volg ons via @HetRhedenNieuws
Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen