Snackbar De Methen Zevenaar overvallen!!

ZEVENAAR – Een cafetaria aan het Tortonaplein in Zevenaar is vrijdag 14 december kort voor middernacht overvallen door een tot dusver onbekende gewapende man. Onder dreiging van een vuurwapen of iets wat daarop leek wist de overvaller geld buit te maken. Bij de overval raakte niemand gewond.Tijdens de overval waren er twee medewerkers en twee klanten in de zaak die door de overvaller werden bedreigd. Vervolgens zag de dader kans er met een onbekend geldbedrag vandoor te gaan. Hij zou te voet zijn gevlucht richting Rosorum.SignalementVolgens de slachtoffers zou het gaan om een jonge blanke man van 20 a 30 jaar, tussen de 1.75 en 1.80 m lang. Hij zou een dikke donkere winterjas met bontkraag hebben gedragen en sprak met een Nederlands accent.Getuigen gezochtAgenten hebben nog vergeefs in de omgeving naar de dader gezocht. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook bij Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

ZEVENAAR – Een cafetaria aan het Tortonaplein in Zevenaar is vrijdag 14 december kort voor middernacht overvallen door een tot dusver onbekende gewapende man. Onder dreiging van een vuurwapen of iets wat daarop leek wist de overvaller geld buit te maken. Bij de overval raakte niemand gewond.
Tijdens de overval waren er twee medewerkers en twee klanten in de zaak die door de overvaller werden bedreigd. Vervolgens zag de dader kans er met een onbekend geldbedrag vandoor te gaan. Hij zou te voet zijn gevlucht richting Rosorum.
Signalement
Volgens de slachtoffers zou het gaan om een jonge blanke man van 20 a 30 jaar, tussen de 1.75 en 1.80 m lang. Hij zou een dikke donkere winterjas met bontkraag hebben gedragen en sprak met een Nederlands accent.
Getuigen gezocht
Agenten hebben nog vergeefs in de omgeving naar de dader gezocht. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem reageren kan ook bij Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen